Open podium Mondriaan Maastricht

Terug Google Maps

Woensdag 29 november 2017 vindt bij Mondriaan in Maastricht het jaarlijkse Open Podium plaats. Mondriaan talent presenteert zich door middel van muziek, theater, dans en voordrachten en ook diverse externe muziek – en dansgroepen treden op. De presentatie is in handen van Maurice Verbunt. Het programma vindt plaats in het kader van kunst- en cultuurproject Allemaal Anders.

Allemaal Anders binnen en buiten
De kunst- en cultuurmanifestatie Allemaal Anders geeft creactief talent van Mondriaan de gelegenheid zich te presenteren middels een artistieke tentoonstelling. Het Open Podium vormt de afsluiting van deze manifestatie.

Waar en wanneer?
Het  Open Podium vindt plaats op woensdag 29 november 2017  bij Mondriaan aan de Vijverdalseweg 1 in Maastricht. Het programma begint om  18.45 uur en duurt tot 21.45 uur . De entree is vrij. Het programma op woensdag 29 november is ook toegankelijk voor het extern publiek.

Bureau Evenementen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Bureau Evenementen van Mondriaan via 088-5066305. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via evenementen@mondriaan.eu. Het Bureau Evenementen van Mondriaan Maastricht organiseert culturele en vrijetijdsactiviteiten, die indien mogelijk en wenselijk ook open zijn voor publiek.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed