Open Dagen Eerste Maastrichtse Dahlia Vereniging

Google Maps

In het weekend van 31 augustus en 1 september 2019 zijn weer de jaarlijkse Open Dagen van de Eerste Maastrichtse Dahlia Vereniging.

De meer dan 100 verschillende dahliavarianten en andere zomerbloeiers, staan in volle bloei. Op beide dagen is de tuin in Amby geopend van 10 uur tot 17 uur en de entree is gratis. De tuin ligt aan de Hooverenweg 35, Maastricht (achter het Magisch Theater).

U bent van harte welkom om onze mooie dahliatuin te komen bezoeken en te genieten van de kleurenpracht. De leden van de EMDV leiden bezoekers graag rond en staan gereed om u alles te vertellen over deze prachtige bloemen. Verder kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kijken naar de bloemschik-kunsten van onze bloemschiksters. Wees welkom!

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een tuin dan kunt u dit altijd op deze dagen kenbaar maken. Een tuin is 5 mtr. Breed en 20 mtr. lang, wij verwachten dat u op de voorste 8 mtr. Dahlia’s plant en de rest mag worden beplant met groente of wat u zelf graag wilt. De tuin wordt gezamenlijk begin april omgeploegd. Verder kunt u ook alleen lid worden van de Vereniging, ons zo ondersteunen, en eventueel meehelpen met allerlei groene klusjes op de tuin.

Meer info: www.emdv.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Hooverenweg 35
Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed