Opa en oma eten gratis bij De Zwarte Madonna in Vaals!

Google Maps

Café-restaurant De Zwarte Madonna heeft kleurplaten maar geen springkussen, klimrek of ballenbak en gaat daarom in 2018 de senioren van 75 jaar en ouder verwennen met een gratis diner.

Voorwaarde bij deze actie is een telefonische reservering (043-3060080) minimaal een dag van te voren met vermelding van het aantal senioren van 75 jaar en ouder. De niet betalende senior dient tevens minimaal 1 betalende volwassene mee te nemen voor een gelijkwaardig hoofdgerecht of driegangenmenu.

Het driegangenmenu van het gezellige restaurant voor € 17,50, start met een kop lekkere soep en als hoofdgerecht Limburgs zuurvlees, schnitzel, scholfilet, kipsaté of een wisselend vegetarisch gerecht met de heerlijkste frieten. Het nagerecht is een ijsje met slagroom of een mooi kopje koffie met likeur en slagroom.
Er staan bij De Zwarte Madonna ook driegangenmenu’s met een hemelse biefstuk, een zalige zalmmoot of een duivelse spaakham voor de prijs van € 21,50 op de kaart.

In het restaurant, waar altijd Limburgse muziek klinkt, zit u goed op antieke bidstoeltjes uit een Belgisch zusterklooster. Verder zijn er een prachtige bar gemaakt van twee altaren, kerklampen, een biechtstoel en een rijk uitgesneden koorbank te bewonderen. De muren zijn geheel volgehangen met oude religieuze prenten en grote kerkbeelden, hetgeen voor velen en zeker voor opa en oma een feest van herkenning is.

De Zwarte Madonna is gevestigd in het park van het religieus Museum Vaals. Dit is een spraakmakend museum in een voormalige kloosterkapel, waar bezoekers overweldigend omringd worden door ruim 200 kerk- en kloosterbeelden van 1 tot wel 3,5 meter. Bezoekers ontvangen bij het bezoek aan het museum informatie over de betekenis van de eigen voornaam en hun persoonlijke beschermheilige. (entree 5 euro / kinderen 2,50 euro).

In het park staat ook het meest gefotografeerde Jezusbeeld van Nederland, veel religieuze kunst en een mooie Mariakapel voor het branden van een kaarsje.

Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 21.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur) Het museum sluit die dagen om 17.30 uur.
Het adres is Eschberg 5-7 te Vaals. Dit is de weg naar Kasteel Vaalsbroek en het ligt naast Landal Hoog Vaals.

Reserveren is eenvoudig door te bellen naar: 043-3060080
www.dezwartemadonna.nl – www.museumvaals.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

De Zwarte Madonna

Eschberg 5-7
Vaals

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed