Op bezoek bij de Nette vanaf de Groote Heide

Terug Google Maps

Op bezoek bij de NetteDe natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn allemaal opengesteld voor wandelaars. Om bezoekers de bijzondere plekken te laten zien worden er ook excursies georganiseerd. Zo vindt er op zaterdagochtend 18 november een stevige wandeling plaats van ongeveer 15 kilometer naar de Krieckenbecker Seen en de rivier de Nette.

Deze wandeling start om 10.00 uur vanaf het Infocentrum Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 te Venlo. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig. Denk aan goed schoeisel en verzorging voor onderweg. De tocht duurt ongeveer 4 tot 5 uur.

Het belooft een spannende tocht te worden langs voor velen onbekend terrein. De prachtige bossen van Schrolik herbergen bijzondere bomen en mosbestanden. In de wintertijd komen deze mossen tot bloei wat een kleurrijk aanzicht geeft. De rivier de Nette meandert door het landschap, ontdek deze mooie rivier met zijn onverwachte eigenschappen. De gidsen zullen onderweg bijzondere en mooie plekken laten zien, waaronder ook een restant van een oude vliegtuighangaar uit de 2e Wereldoorlog. Er wordt flink doorgestapt waarvoor een goede conditie geen overbodige luxe is.

Foto Piet Fleuren

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Infocentrum Groote Heide

Hinsbeckerweg 55
Venlo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed