Ontdek de natuur dichtbij huis tijdens de Week van het Landschap

Google Maps

De Week van het Landschap; een week vol met leuke activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis (nog beter) te leren kennen. 

Hoe goed ken jij de natuur dichtbij huis? Laat je verrassen! Van vrijdag 11 tot en met zondag 27 oktober vieren we in heel Limburg de Week van het Landschap. Een herfstvakantie boordevol activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis te beleven.

Noord-Limburg
Stichting het Limburgs Landschap laat graag zien hoe mooi en divers die natuur is door bijzondere excursies te organiseren zoals de Nacht van de Nacht of gewoon lekker de herfst ervaren in Nationaal Park De Maasduinen, de Groote Heide, de Ravenvennen of het Zwart Water.

Zuid-Limburg
Stichting het Limburgs Landschap laat graag zien hoe mooi en divers die natuur is door bijzondere excursies te organiseren zoals een exclusieve mergeltocht in Groeve ’t Rooth, het voormalige NAVO-hoofdkwartier in de Cannerberg of dwars door de Curfsgroeve. Of wat dacht u van een heerlijke herfstwandeling door de Dellen, de Bergse Heide en het Ingendael?

Ga mee met de boswachter of ga er zelf op uit met een wandel- of fietsroute en ontdek de onontdekte natuur dichtbij huis.

Door de ogen van de boswachter
De natuur dichtbij huis heeft vaak vele verrassingen in petto. Ga mee met de boswachter en kijk door zijn (of haar!) ogen om je heen. Ineens ontdek je nieuwe dingen, en hoor je de verschillende vogels, zie je de sporen van een ree. Of beleef je de geschiedenis van een landgoed. Ontdek het zelf en wees welkom.

Alle activiteiten tijdens de Week van het Landschap staan op www.weekvanhetlandschap.nl.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed