Oktober Kindermaand 2018

Terug Google Maps

In 2018 is het jaarthema bij De Domijnen in Sittard Recht op Kunst.  En tijdens Oktober Kindermaand betekent dit natuurlijk ook Recht op Kunst voor alle kinderen. De maand oktober speciaal voor hen kunst en cultuur.

Samen met allerlei organisaties in de Westelijke Mijnstreek biedt De Domijnen een divers programma. Zoals zang-, dans-, toneel-, musical-, of muzieklessen en creatieve knutselworkshops. Het nieuwe Erfgoedcentrum is te bezoeken voor een archeologie workshop in teken van de schat van Fort Sanderbout.

De Kinderboekenweek wordt in de bibliotheken en leeswinkels gevierd met veel verschillende activiteiten van voorlezen tot een kleine voorstelling van Dikkie Dik, de kinderboekenruilbeurs of nieuwste technologie van een Green Screen.

Spannende wandelingen in het donker of meedoen met de instuif middag met dans, turnen, freerunning en trampolinespringen. Kunst en cultuur voor kids is verder te zien en vooral te beleven bij filmhuis, musea, schouwburg en verschillende exposities.

Het is zeker de moeite waard om deze Oktober Kindermaand mee te doen bij de (vaak gratis) activiteiten. De Domijnen en de samenwerkende organisaties heten iedereen van harte welkom.

Kijk op www.dedomijnen.nl/extra voor alle informatie.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

De Domijnen


Sittard

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed