ODS Classic, dé wielertocht voor bedrijventeams

Google Maps

Zaterdag 31 augustus 2019 vindt de 27ste ODS Classic plaats met start en finish bij de Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg.

De ODS Classic is een schitterende wielertoertocht voor bedrijventeams door het Limburgse landschap en de Belgische Voerstreek. Een gezellige dag samen fietsen met je collega’s wordt zo ook nog een dagje teambuilding. De toertocht is geschikt voor wielerliefhebbers van alle niveaus. Je kunt je team inschrijven voor 75, 100 of 135 km. Vorig jaar namen maar liefst 88 teams deel (1350 deelnemers). Dat maakt de ODS Classic tot de grootste wielertocht voor teams in Limburg.

“De ODS Classic onderscheidt zich ten opzichte van andere toertochten door het volledig verzorgde karakter”, aldus Kirsten Offermanns, directeur ODS. “Veel faciliteiten zijn bij ons inbegrepen: gratis parkeren, eten en drinken en bij de finish is gelegenheid tot douchen. Langs de route zorgen we voor medische én technische begeleiding. We leggen onze deelnemers in de watten!”.

Naast de teams van de bedrijven die bij ODS zijn aangesloten mogen ook gastenteams van andere bedrijven meedoen. Vorm dus een team met collega’s, kennissen of relaties en meld je aan als bedrijfsteam voor de ODS Classic. Meer informatie over route en inschrijving: www.ods-classic.nl

Foto: George Deswijzen

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Amstel Gold Race Xperience

Plenkertstraat 50
6301 GM Valkenburg aan de Geul

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed