Odd gaat vreemd, een groepsexpositie

Google Maps

In het voormalige van Bommel van Dam gebouw, Deken van Oppensingel 6, Venlo.
De expo vindt plaats op 20,21,en 22 dec. en op 26, 27, 28, en 29 december 2019.
Openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Scholen en groepen vanaf 10 personen kunnen de tentoonstelling bezichtigen en een workshop over kunst volgen onder begeleiding van een kunstenaar tussen 20 en 29 december in overleg.
Tel. 0654320199

Een groepsexpositie van 31 Venlose kunstenaars, naar aanleiding van het 10 jarig bestaan van de Odd Kunstroute Venlo, die normaal gesproken op Hemelvaartsdag plaats vindt. Alle kunstenaars die ooit hebben meegedaan aan de route zijn uitgenodigd en de meeste doen weer mee met prachtig werk.

Seks verkoopt, seks verkoopt auto’s, seks verkoopt levensmiddelen, seks verkoopt alles en doordrenkt de commercie, marketing en reclame. Stop seks in je titel en er wordt gekeken.

Kunst daarentegen is vreemd, odd, anders, een andere golflengte, fijnzinniger en diepgaander. Het brengt je uit balans, laat je net even beter kijken, laat je beschouwen, relativeren en kiezen. Kunst zoekt interactie.

Kunst en kunstevenementen geven roering en kunst in de stad zorgt voor een bruisende omgeving. Iets waarmee je je kunt identificeren of waartegen je je kunt afzetten.

Kom zelf kijken in de prachtige locatie waar nu 31 interessante Venlose kunstenaars hun werk vertonen. Neem uw vrienden mee, uw kinderen, uw partner en laat het bruisen. Kunst heeft geen seks nodig, het is een interactie op een ander level.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

van Bommel van Dam gebouw

Deken van Oppensingel 6
Venlo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed