Nieuwe theatertour Frans Pollux

Google Maps
Share

Frans Pollux gaat dit najaar weer de theaters in. Zijn nieuwe show heet Pollux duit Amerika. Hij onderzoekt in de voorstelling de Amerikaanse invloed op muziek, literatuur en sport. En zingt natuurlijk heel veel liedjes. Speciale gast tijdens de tour is Baer Traa.

“Ik had rockster wille waere in Amerika”, zingt Frans Pollux in een van zijn laatste liedjes. Tien jaar geleden woonde hij er zelfs, in hartje New York, vlakbij Chelsea Hotel. Hij werd er geen ster, maar het vergrootte zijn fascinatie voor het land, de mensen, hun verhalen en hun muziek.

Over al die zaken gaat POLLUX DUIT AMERIKA. Want nu Amerika weer mag, nu Amerika plotseling weer ons inspiratieland, stelt Frans de vraag hoe Amerikaans wij zelf zijn, wij Limburgers. Want zelfs wie niet van het land houdt, wordt erdoor beïnvloed.

De vraag zit verpakt in een afwisselende show: veel liedjes, gastmuzikanten, maffe Amerikaanse sporten, natuurlijk Springsteen, een live-verbinding met de USA en – klaar voor de wereldwijde doorbraak! – oude Pollux-klassiekers in het Amerikaans. Want rockster worden in Amerika, dat kan nog altijd.

Zaterdag 9 oktober 2021, DOK6 Panningen
Zondag 10 oktober 2021, De Maaspoort, Venlo
Donderdag 14 oktober 2021, Schouwburg Venray
Vrijdag 15 oktober 2021, De Domijnen Sittard
Donderdag 21 oktober 2021, De Oranjerie Roermond
Vrijdag 22 oktober 2021, Theater aan het Vrijthof Maastricht
Zaterdag 30 oktober 2021, PLT Heerlen
Donderdag 4 november 2021, ‘t Gasthoês Horst 

Kaarten via de theaters!

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed