Netherlands Hip Hop Dance Championship 2019 in MECC Maastricht

Google Maps

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari vindt het Netherlands Hip Hop Dance Championship 2019 plaats in het auditorium van MECC Maastricht.

Het evenement is een initiatief van Hip Hop International Netherlands, de Nederlandse tak van het wereldberoemde Amerikaanse Hip Hop International (HHI) dat als belangrijkste doel heeft de internationale Hip Hop-dansscene samen te brengen. Op zondag 17 februari zijn in MECC Maastricht bovendien de kwalificaties voor de wereldkampioenschappen in de VS, waar meer dan 50 landen aan meedoen, met een totaal van 4600 dansers.

De Nederlandse Hip Hop scene krijgt met de Qualifying Crews op het kampioenschap de kans om Nederland te vertegenwoordigen op het officiële World Hip Hop Dance Championship in de VS. Dansers die niet kunnen of willen worden afgevaardigd naar de VS krijgen daarnaast op zaterdag de mogelijkheid deel te nemen aan de Open Crew Competition van HHI Netherlands. Ook de ‘Special Crews’, oftewel crews die bestaan uit dansers met een beperking, zijn hierbij van harte welkom.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

MECC

Forum 100
Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed