Natuurwandeltocht

Google Maps

Op zondag 28 april 2019 organiseert de wandelsportvereniging “De Natuurvrienden” uit Merselo een natuurwandeltocht. Er worden 5 afstanden uitgezet.

De starttijden zijn: 30 km van 07.00 tot 09.30 uur 20 en 15 km van 07.00 uur tot 12.00 uur en de 10 en 5 km van 07.00 uur tot 13.00 uur. Het inschrijfbureau sluit om 16.00 uur. De startplaats is vanuit Café Den Tommes, Grootdorp 40 Merselo. Vanaf het NS station in Oostrum is Merselo per openbaar vervoer bereikbaar.

De 30 km tocht loopt via het buitengebied van Merselo naar het sportpark “De Wieën” langs de Sint Petrusmolen in Venray, om daarna koers te zetten naar Oostrum. Daarna gaat de route verder door de Geijsterse bossen richting de watermolen in Geijsteren met hierna een pauze bij café “Het Trefpunt” in Geijsteren.

Na de rust voert de tocht door de mooie bossen van Geijsteren waar ook de St. Willibrordus kapel staat. Vanuit dit gebied gaat de tocht verder door de Geijsterse bossen richting de Smakt en iets later weer richting de bossen van Overloon. In de bossen van Overloon is de tweede rustpauze (Pipowagen).

Na deze pauze gaan wij richting de bossen van Merselo. Hierna bereiken we uiteindelijk weer de start/finish locatie in Merselo.

De kleinere afstanden splitsen eerder af en gaan door de bossen van Merselo en Overloon met een pauze bij de Pipowagen in de Overloonse bossen.

Op onze eigen rustplaats zijn tegen wandelvriendelijke prijzen diverse koude en warme eet en drinkwaren verkrijgbaar. Tevens is op onze rustplaatsen een wc aanwezig.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Café Den Tommes

Grootdorp 40
Merselo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed