Natuurtheater De Olifantenpolonaise in Nationaal Park De Maasduinen

Terug Google Maps

Op 15 en 29 oktober om 14.30 uur vermaakt verhaaltheater Rode Maan kinderen van 4 tot 12 jaar met de voorstelling “De Olifantenpolonaise” in Nationaal Park De Maasduinen.

De voorstelling kost € 5,00 per persoon en kaartjes zijn vooraf te verkrijgen via www.natuurtheaterkaartjes.nl. De voorstelling vindt plaats in het amfitheater naast Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3E in Well.

Een interactieve muzikale vertelvoorstelling over een uitwisseling tussen een Limburgs en Afrikaans dorp en de inspanningen die nodig zijn om mensen weer van natuur te laten houden. Al zingend, dansend en muziek makend worden kinderen en volwassenen meegenomen op reis van Afrika naar Nederland. En wat gebeurt er als de olifanten eenmaal in het Nationaal Park zijn? Kom mee op Olifantenpolonaise en ontdek wat deze dikhuiden voor de Nederlandse natuur gaan betekenen.

De voorstelling “De Olifantenpolonaise” is ontwikkeld uit het project Natuurtheater Maas-Swalm-Nette.

Foto: Op 15 en 29 oktober worden gezinnen met kinderen vermaakt door Verteltheater Rode Maan met de voorstelling ‘De Olifantenpolonaise’. Foto Petra Lenssen

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Bezoekerscentrum De Maasduinen

Bosserheide 3E
Well

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed