Narvik HomeParc Heelderpeel

Google Maps
Share

heelderpeelDit gastvrije park ligt in het hart van Limburg en is volledig omgeven door bos en water, veel water. Maar liefst 3.000 hectare grote en kleine plassen die uitkomen op de Maas vormen dé locatie voor watersporters en hengelsporters. Ook fietsers en wandelaars vinden er een afwisselend landschap met schitterende natuurgebieden zoals het Leudal en de Groote Peel.

Het middelpunt van Narvik HomeParc Heelderpeel is de recreatieplas, omgeven door zandstranden en zonneweiden. Zwemmen kan ook in het goedverwarmde openluchtzwembad. Je hebt geen kind aan je kinderen, die zich kunnen uitleven in de speeltuin en met het animatieteam veel lol beleven. Uiteraard kun je voor een lekker hapje of drankje terecht in het eetcafé op het park.

Naast de vele natuur vind je ook gezellige steden als Roermond (ca. 11km.) en Weert (ca. 21km.) in de buurt. Deze plaatse staan onder andere bekend om hun rijke historie, inspirerende winkels en talloze terrasjes. De golfer geniet hier van maar liefst 4 golfbanen in de directe omgeving. Als je tijd hebt; neem dan nog even een ‘tas’ koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

Meer info en boeken

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed