Musical Titanic is adembenemend spektakelstuk

Google Maps

Ton Reijnaerts

In de prachtige Kölner Philharmonie is van dinsdag 23 juli tot en met zondag 28 juli de wereldberoemde en meervoudig bekroonde Musical Titanic te zien. Een wat je noemt een beklijvende voorstelling.

Titanic de musical vertelt het verhaal van het enorme cruiseschip de RMS Titanic, dat begin 1900 de Engelse haven Southampton verliet om richting New York te varen. Aan boord waren maar liefst 1301 passagiers en 941 bemanningsleden.

Op haar eerste reis in 1912 botste het gigantische schip met een ijsberg en zonk. Tot op heden is de ondergang een van de meest dramatische incidenten van de 20e eeuw.

Tot op de dag van vandaag beroert het bewegende lot de hoop en de levensverhalen van mensen aan boord de mensen.

Eind jaren negentig zorgde de verfilming met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet als liefdespaar aan boord van het luxe schip voor uitpuilende bioscoopzalen.

In aansluiting op de succesvolle met vijf awards bekroonde Original Broadway Productie, waaronder die van beste musical, is er recent opnieuw een nieuwe prachtige Broadway musical van de overtreffende trap ontwikkeld. Met het Deutsche Theater Münchener Nationaltheater Mannheim is deze musical exclusief te zien in de arena van de Kölner Philharmonie.

Tickets zijn te verkrijgen vanaf 20 euro, via Tickethotline 0049-01806 – 101011 of www.tickets-direkt.de

Meer info via: http://titanicthemusical.co.uk en https://www.facebook.com/TitanicOnTour/

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Kölner Philharmonie


Köln

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed