Museumnacht Maastricht

Google Maps
Share

Op vrijdag 22 oktober 2021 is het zover: de anders-dan-anders Art Appetizer van Museumnacht Maastricht! De naam zegt het al, klein(er) maar fijn en smaakmaker naar meer!

Van het Bonnefanten tot het LABgebouw, van Local Film Heroes tot studenten van Maastricht University, van wereld premières tot try-outs: diverse art venues, culturele partners en lokaal talent geven zich samen over aan de nacht tijdens deze speciale Art Night Out in Maastricht. Voor de appetijtelijke prijs van € 5,- kan jong en oud met één ticket een avond lang genieten van bijzondere exposities, intieme theatervoorstellingen, onthullende verhalen, speciale dans performances, live-muziek, verrassende video-art, talks, tours en meer. Tickets zijn gelimiteerd beschikbaar en gaan inmiddels als warme broodjes over de online toonbank. Wie er bij wil zijn moet snel zijn, want op = nog sneller op deze keer.

De nacht geeft zich bloot, zodat kunst blijft kloppen.
Stichting Museumnacht Maastricht: “Sjiek heeft een ander ‘jasje’ gekregen tijdens COVID-19. Sjiek is vooral samen zijn en blijven (werken), hoe groot of klein, goed of fout, meer of minder, moeilijk of makkelijk, anders of normaal dat ook mag zijn. Yep, er is geen afterparty – maar wel een knaller van een concert i.s.m. met Jazz Maastricht bij Lumière Cinema! Nee, er rijden geen hop-on hop-off bussen – maar alles is goed te lopen en wie weet wie of wat je onderweg tegenkomt. En zeker, de jubileum-ballonnen moeten nog even op zolder blijven liggen – maar dat betekent niet dat we niks te vieren hebben. Wij zijn er in ieder geval van 19:00 tot 23:00 op vrijdag 22 oktober. Voor kunst, de stad, de nacht en elkaar!”

www.museumnachtmaastricht.nl

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed