Monschau Festival met spraakmakende headliners

Google Maps

Ton Reijnaerts

Het Monschau Festival, op de sfeervolle burcht van Monschau, is uitgegroeid een begrip in de Euregio. Ook tijdens de twintigste editie – van 16 tot en met 25 augustus – pakt het Festival weer uit met een gevarieerd programma.

Op het programma van het open air festival staan o.a. de temperamentvolle Bizet opera Carmen, Jan Josef Liefers & Band, Popsongs met Duitse teksten en hoorbare invloeden uit de 1980er en 90er-jaren, funky Grooves maar ook klassieke bijna film muzikale tonen. Bandleider Jan Josef Liefers is ook bekend als tv-acteur en humoristische Tatort patholoog.

De in de Euregio razend populaire Keulse cultband Die Höhner, gaat opnieuw één een-twee aan met het orkest van de jonge symfonie Köln.

Van de partij in Monschau ook weer Gregor Meyle&Band, die in 2018 zo gevierd werden door het publiek dat de organisatie geen andere keuze had dan hen opnieuw te contracteren voor de editie 2019.

De energieke Singer Songwriter George Meyle staat synoniem voor een gitaar, een hoed een bril en een CL- band in de rug.

De opmaat van het muziekfestival wordt verzorgd door stertrompettist Till Brönner en contrabassist Dieter Ilg,  heuse genieën op hun instrumenten.

Voor een overzicht van het voorlopige programma en reservatie van tickets zie: www.monschau-festival.de

 

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed