Monfrance schoenmode

Google Maps

MONFRANCE schoenmode is een begrip in Maastricht. In 2001 openden wij de deuren van onze eerste schoenenwinkel in de Wolfstraat in Maastricht. Daarna volgden er al snel zes andere winkels en als extra service openden wij in 2012 onze webshop.

Bij ons vindt de klant de nieuwste trends op het gebied van schoenen en accessoires. Onze collectie omvat damesschoenen, herenschoenen en accessoires van merken uit het midden en topsegment. Door onze grote variëteit in merken trekken wij verschillende doelgroepen aan.

Enkele topmerken uit ons assortiment zijn:

Michael Kors, UGG Australia, Nalini, Shabbies Amsterdam, Peter Kaiser, Mauro Teci, McGregor, Fred de la Bretonniere, Kennel & Schmenger, Paul Green, Lilian, Sendra Boots, Unisa, Cypres, Di Lauro, Havaianas, Dubarry, Cruyff, Van Bommel, Floris van Bommel, Magnanni, Santoni, Giorgio, Greve, Ralph Lauren, Blackstone, etc.

Elk half jaar wordt onze collectie aangevuld met de nieuwste modellen passend bij het seizoen en hebben wij ook nog diverse tussencollecties die direct online worden geplaatst. Onze webshop is altijd up-to-date.

MONFRANCE schoenmode

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Monfrance schoenmode

Wolfstraat 26
6211 GN Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed