Met de fiets door Nationaal Park De Maasduinen – 43 km

Google Maps
Share

Startpunt: Geijsteren Afstand: 43 km Fietsend door heidevelden, stuifzandgebieden en naaldbossen zijn de dagelijkse beslommeringen al snel ver weg. U trapt langs uitgestrekte recreatieplassen en wordt getrakteerd op fraaie panorama’s.  Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Trefpunt
  • Voorgerecht bij Taste & Go
  • Soep bij Golf Maasduinen
  • Hoofdgerecht bij Veerhuys Tante Jet
  • Nagerecht bij Pannekoekhuis De Bolle Buik

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Rust en ruimte 
In Nationaal Park De Maasduinen vindt u rust, ruimte, gezelligheid en een prachtig glooiend landschap om van te genieten. De Maasduinen vormen de langste rivierduinengordel van Nederland en zijn ontstaan door een samenspel van water, wind en mens. Naast het water, voeren ook paraboolduinen en streepduinen de boventoon. Deze duinen ontstaan door lokale verstuivingen van zand. Er is veel op het gebied van flora en fauna te vinden. Weet u bijvoorbeeld de gladde slang, zandhagedis of kraanvogel te spotten? Of heeft u een buizerd, bevers en dagvlinders gezien? Houdt uw fototoestel bij de hand en leg de fraaie panorama’s van dit veelzijdige gebied vast!

Meer informatie en reserveren

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Trefpunt

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Trefpunt 51.551600, 6.051000 Trefpunt

Meer informatie

Contactgegevens

Trefpunt

Dorpstraat 16
5862 AE Geijsteren


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed