Meimaand Muziekmaand bij Kasteelpark Born

Google Maps

De zonnestraaltjes schijnen weer volop en we genieten van alle jonge dieren in het Kasteelpark. De Nubische geitjes huppelen vrolijk rond, de pauwen pronken met hun staarten en de kuikens van de eenden en ganzen scharrelen gezellig rond. Naast het getrompetter van de zwanen komen er nog meer muzikale geluiden deze kant op!

Jeugdorkestenfestival Ik Toon
Het Jeugdorkestenfestival is traditiegetrouw de afsluiter van de Week van de Amateurkunst (WAK) Sittard-Geleen. Tijdens de WAK staan muzikanten, kunstenaars, dansers en alle andere mensen in Sittard-Geleen die een muzikale, creatieve of culturele hobby beoefenen in de spotlights.

Op zondag 26 mei klinkt er muziek uit Kasteelpark Born! Tussen 11.00 en 17.00 uur presenteren 7 regionale jeugdorkesten zich van hun muzikaalste kant en daarnaast kunnen kinderen (va. 9 jaar) deelnemen aan muziekworkshops.
Speciale gast is het Nederlands Blazersensemble Jeugd dat om 14.00 een optreden zal verzorgen.

Concertprogramma:
11.00u Jeugdharmonie Aurora, Grevenbicht
11.45u De Crescendo’s, Dieteren
12.30u Jeugdorkest L’Union, Born
13.15u Jeugdfanfare Juliana, Munstergeleen
14.00u Jong NBE
14.45u Jeugdfanfare L’Avenir, Guttecoven
15.30u Jeugdharmonie St. Cecilia, Grevenbicht
16.15u Jeugfanfaar Zitterd

Workshopprogramma:
12:00u Latin percussie workshop – Teramang/Jan Hendricks
13:00u Mo’s maffe muziekmiddag – Mo’Jones
14:00u Latin percussie workshop – Teramang/ Jan Hendricks
15:00u Mo’s maffe muziekmiddag – Mo’Jones
16:00u Latin percussie workshop – Teramang/Jan Hendricks

Let op: je dient deze dag de normale entreeprijs te betalen. Deelname aan de workshops is gratis en bij de entreeprijs inbegrepen.

Dansen op Hemelvaartsdag
Ben je nog niet uitgeswingd na de Week van de Amateurkunst? Kom dan op donderdag 30 mei naar het Kasteelpark en bouw een feestje samen met de FeestDJ. Zijn dansfuif begint om 13.00 uur en vindt plaats op het terras. Tevens kun je je laten schminken tegen een kleine vergoeding.

Openingstijden
Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor kinderen en € 8,50 voor volwassenen.  Gehandicapten en 65+ betalen € 6,00. Aan de kassa zijn voerzakjes en speurtochten te koop.

Let op: vrijdag 14 juni sluit de poort al om 16 uur i.v.m. een speciale avondactiviteit.

Jaarkaart
Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud. Met een jaarkaart kunt u regelmatig ons mooie park bezoeken. Jaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen betalen € 18,00 en volwassenen € 25,00.

Wilt u deelnemen aan de Kunst- en Hobbymarkt op zondag 21 juli?
Mail ons op info@kasteelparkborn.nl

Meer informatie over Kasteelpark Born vindt u op onze website www.kasteelparkborn.nl.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed