Megaland Classic

Terug Google Maps

Op zondag 26 augustus vindt de eerste editie plaats van de Megaland Classic. Een nieuwe toertocht met de start en finish op het Megaland terrein, bekend van het jaarlijkse Pinkpop festival. De Megaland Classic brengt een heuvelachtig parcours samen met rock ’n roll muziek. Deelnemers kunnen kiezen uit drie routes waarbij de langste afstand 180 kilometer is.

De Megaland Classic brengt deelnemers via het Megaland terrein naar het hart van Limburg. De unieke start en finishlocatie grijpt de organisatie met beide handen aan om er een  “Rock ’n roll muziek gecombineerd met een pittige route, dat is de Megaland Classic kort samengevat.” Aldus Dariush Cyrroes van organisator Golazo Sports. Deelnemers hebben de keuze uit drie afstanden, namelijk 75 kilometer, 120 kilometer en 180 kilometer.

Nadat iedere deelnemer de toertocht heeft afgelegd, kan er nog gesprint worden op de baan van Megaland. Dit onder de begeleidende muziek van rockband Yesterday’s Glory. “We zien dat de echte die hard toerrijders vaak aan het eind van hun toertocht nog spurten naar de finish. We bieden alle deelnemers nu de kans om dit op de vrije Megaland baan te doen, waarbij we de sprinttijd registreren.”

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via www.megalandclassic.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Megaland


Landgraaf

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed