Max Raabe met nieuwe top show ‘Guten Tag, liebes Glück’ in Aken

Google Maps

MAX RAABE & PALAST ORCHESTER
‘Guten Tag, liebes Glück’ 
22.05.2020
Aanvang: 20:00 uur
Rock / Pop / Jazz
EUROGRESS AACHEN
Monheimsallee 48
52062 Aachen

Ton Reijnaerts

Geen decennium is zo iconisch geworden en door de geschiedenis van zo veel vrolijke bijnamen voorzien als de jaren 20 van de vorige eeuw: the roaring twenties, les années folles, the golden age, the jazz age. De jaren 20 vormden een periode van ongekende veranderingen. De auto veroverde de straten; de radio denderde gezellig alle huizen binnen en het aantal bioscopen groeide explosief. Nu we opnieuw de jaren 20 zijn ingegaan spreekt das pas écht tot de verbeelding. Dat doet sinds decennia ook veelvoudig bekroonde wereldster Max Raabe. De qua stem en elegante uitstraling unieke zanger uit Berlijn brengt samen met sublieme Palast Ochester op fascinerende manier oude jaren twintig en dertig songs. Ze begeesteren evenzeer als de nieuwe, eigen stukken die Max Raabe in deze muziekstijl schrijft.

Het album ‘Max Raabe & Palast Orchestre MTV Unplugged’ werd in november worden uitgebracht. Het ensemble nodigde voor deze speciale live-cross over productie opvallend kunstenaars uit. De charmante zanger LEA, Herbert Grönemeyer, rapper Samy Deluxe en Mr. Lordi met wie hij een verrassend ontroerende versie van ‘Just A Gigolo’ maakte. Dat alles gedragen door het virtuoze Palast Orchestre. De gastartiesten voor het nieuwe topalbum zijn in de gloednieuwe show  ‘Guten Tag, liebes Glück’ van Max Raabe & Palast Orchestre niet van de partij. De songs komen wél allemaal op bijzonder manier over buhne. Verassend, prikkelend, humoristisch, krachtig en gevoelig, kortom een top show van hors categorie kwaliteit, die je beslist niet mag missen.

Tip: Mocht de voorstelling in Aken uitverkocht zijn dan is de Kölner Philharmonie een prima alternatief. Daar is de show op zaterdag 23 mei nog te beleven.

Organisatie
Konzertbüro Augsburg GmbH
Meer info en tickets: www.eurogress-aachen.de

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Eurogress Aachen

Monheimsallee 48
Aachen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed