Magic Music Weekend

Google Maps

Magic Music Weekend in het Openluchttheater Valkenburg met The Beatles Revival, Noche de Flamenco en The Animals and Friends

Data: vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli

In het weekend van 26, 27 en 28 juli presenteert Ap Art Events ook dit jaar weer het jaarlijkse Magic Music Weekend.  Een weekend lang concerten in het wonderbaarlijke Openluchttheater in Valkenburg.

De aftrap is op vrijdag 27 juli met een voor de Beatles fans niet te missen Tribute to the Beatles door de Tsjechische groep “Beatles Revival” .   Als je ze hoort en ziet, weet je niet wat je mee maakt. Ze klinken niet alleen als The Beatles maar zien er ook nog eens zo uit.  Alle grote hits uit met name de jonge jaren passeren de revue maar ook later werk zal niet ontbreken.

De zaterdag (27 juli) staat gereserveerd voor de jaarlijkse Noche de Flamenco. Dit jaar zullen de groepen Labryénco en Tiempos Nuevos zorgen voor een gepassioneerde flamenco-avond. Danseressen Conchita en Cristina Hall zullen zorgen voor extra vuur tijdens deze zeer gewaardeerde en jaarlijks goed bezochte Noche de Flamenco.

De afsluiter van het weekend mag er zijn.  Niemand minder als The Animals & Friends zullen zorgen voor een avond om nooit te vergeten.  Medio jaren ’60 bereikten The Animals de top van de Amerikaanse hitlijsten, met een miljoenenverkoop van de legendarische single “House of The Rising Sun”.  Hierna had de band ruim twintig top 10 hits over de hele wereld. Nu, meer dan 50 jaar later, toeren mede-oprichters John Steel (drums) en Mickey Gallagher (toesten/zang) nog steeds samen met hun ‘friends’  Danny Handley (zang/gitaar) en Roberto Ruiz (bas/zang). Animals & Friends is de ruwe Rhythm & Blues band gebleven die over de hele wereld door fans van alle leeftijden wordt bejubeld.  Hoe kan het ook anders met grote hits als We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don’t Let Me Be Misunderstood, Let Me Take You Home, I Put A Spell On You en natuurlijk The House Of The Rising Sun.

Meer info en tickets:  www.ap-artevents.nl en www.openluchttheater-valkenburg.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg aan de Geul

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed