Maaspark Boschmolenplas

Google Maps
Share

Wordt het zeilen, surfen of duiken? Of toch liever vissen en rustig genieten van het kabbelende water en de ondergaande zon? Op Maaspark Boschmolenplas is het alle dagen recreëren zonder zorgen. Dit dankzij de jachthaven, duikschool en de verhuur van fietsen en skelters. Daarnaast is er keuze uit diverse typen prachtige 4-6 persoons villa’s, met veelal een ligging aan het water. In het nieuwe restaurant kunt u de dag afsluiten met een heerlijk etentje.

Het heldere water van de Maasplassen, met een open vaarverbinding naar de Maas, nodigt uit tot het maken van eindeloze zwerftochten langs onbekende oevers, via plassen en vennetjes. Met elkaar beslaan ze circa 3000 hectare van Midden-Limburg. Het omvangrijke gebied van de Maasplassen vormt een ideaal gebied voor watersport en recreatie. U kunt er zwemmen, varen, surfen, zeilen, vissen en waterskien. Aangezien het water van de Boschmolenplas zeer helder is (natuurlijke bron), is duiken bij de duikschool uitstekend mogelijk. Het staat dan ook bekend als een van de beste duikstekken van ons land.

De kinderen kunnen op Maaspark Boschmolenplas naar hartelust spelen. Verspreid over het park staan kindvriendelijke speeltoestellen opgesteld. Voor de wat oudere jeugd biedt het sport- en speelveld volop vertier. Maaspark Boschmolenplas beschikt verder over 2 professionele tennisbanen, een jeu-de-boules baan en een tafeltennistafel. Een heerlijke ruimte om op ongedwongen en sportieve wijze elkaars krachten te meten.

Boschmolenplas – Tuinvilla
Boschmolenplas – Venwoning
Boschmolenplas – Havenwoning
Boschmolenplas – Waterwoning

Meer informatie

Contactgegevens

Maaspark Boschmolenplas

Schutteheide 1
6097 HA Heel


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed