Loop de Hartstocht voor een gezonder Nederland

Google Maps

Doe mee aan de Hartstocht en wandel op 10 april voor een gezond(er) hart voor iedereen. Kies jouw afstand van 5, 10, 15, 20 of 30 km. Start en finish bij je eigen voordeur of plek naar keuze. Zo kun je helemaal coronaproof een wandelevenement in je eigen omgeving lopen.

Op 10 april zetten we samen stappen naar een hartgezonder Nederland, want we halen geld op voor levensreddend hartonderzoek. Kies jouw afstand van 5, 10, 15, 20 of 30 km. Start en finish vanuit je eigen voordeur of een plek naar keuze. Tijdens de wandeling kan je genieten van Hartstocht Radio; met jouw favoriete wandelbeats, wandeltips en mooie hartverhalen van BN’ers en andere wandelaars.

KWBN en de Hartstocht
Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) is partner van de Hartstocht. We ondersteunen de Hartstichting onder meer bij de voorbereiding van de deelnemers op hun Hartstocht. Op die manier dragen we samen met de Hartstichting bij aan een gezonder en vitaler Nederland.

De Hartstichting helpt je, samen met haar partners en ambassadeurs, met een goede voorbereiding op de Hartstocht. Zo ontvang je in de aanloop naar het evenement tips&tricks voor een hartgezonde leefstijl, wandeltips én podcasts om te luisteren tijdens het trainen. Vóór 10 april krijg je een starterspakket thuisgestuurd, zodat je goed verzorgd op pad gaat. Natuurlijk ontvang jij na afloop van jouw Hartstocht een welverdiende medaille!

Maak jij ook graag een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van anderen? Schrijf je in voor de Hartstocht op 10 april. Écht iets voor jou en je hart!

Ja, ik loop mee!

Share
Meer informatie

Meer foto's
    Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed