Live muziek, workshops en entertainment in Shoppingcenter ‘LOON!

Terug Google Maps

Shoppingcenter ‘LOON organiseert maandelijks leuke activiteiten voor jong en oud, van live-muziek, creatieve workshops voor kinderen tot entertainment. Zo staan voor de maanden april en mei onder andere de volgende muziekoptredens op het programma:

Koopzondag 6 mei: tangomuziek gespeeld door TANGOX!
Shoppingcenter ‘LOON zet de traditie voort om het publiek op deze koopzondag tussen 13.00 en 16.00 uur te trakteren op een optreden van TangoX:  prachtige tangomuziek in het kader van het Heerlense tangofestival Tango Brutal.

Zaterdag 12 mei:  live muziek door Autumn Leaves!
De dag voor Moederdag treedt Autumn Leaves op, een singer-songwriter duo uit Budel, bestaande uit Nina de Werk en Sjoerd Patzer. Samen schrijven ze al hun eigen werk, maar ze brengen ook bekende covers, voorzien van een eigen jasje. Autumn Leaves bestaat sinds eind 2012. Recentelijk hebben zij hun tweede EP gereleased met de titel ‘Against the Grain’. Wees welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur en geniet van een hapje en een drankje én live muziek bij Café Grande! De winkeliers heten u van harte welkom in ‘LOON! Voor meer informatie over alle activiteiten, kijk op www.hetloon.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Shoppingcenter ‘LOON!

Homerusplein 1
6411 AW Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed