Limburgse Koordagen 2018

Terug Google Maps

Zingen maakt blij en gelukkig. Bovendien: samen zingen verbindt! Dit gaat dan ook volop gebeuren tijdens de Limburgse Koordagen in het weekend van 5, 6 en 7 oktober 2018 in TheaterHotel De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16 te Roermond. Met workshops en wedstrijdelementen voor koren en zangliefhebbers, belooft het een inspirerend weekend te worden.

Het weekend heeft als thema ‘Creativiteit vanuit traditie’. In het kader van het Europees jaar van het cultureel erfgoed wil het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg laten zien dat koorzang niet alleen van oudsher een culturele traditie is en tot het erfgoed van ons land behoort, maar ook toekomstgericht is. Zo vinden tijdens dit weekend het Limburgs Kinderkorenfestival en het ZingDOOR!-festival plaats waar samen zingen en muziek maken voorop staan.

Kijk op www.vnk-limburg.nl/limburgsekoordagen voor het volledige programma. Iedereen is welkom, jong en oud! Met uitzondering van het vrijdagavondprogramma zijn alle onderdelen van de Limburgse Koordagen 2018 gratis toegankelijk.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

TheaterHotel De Oranjerie

Kloosterwandplein 12-16
Roermond

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed