Lezing Marina Toeters in Museum de Kantfabriek

Google Maps

LEZING MARINA TOETERS op 4 maart om 14.00 uur in het kader van de tentoonstelling Slim Textiel en Innovatieve Mode t/m 15 maart 2020
Prijs € 3,- exclusief museumbezoek

Unfolding Fashion Tech, een inkijk in de wereld van de innovatieve mode en slim textiel

Marina Toeters geeft een inleiding over de ontwikkelingen binnen haar vakgebied op de TU en Kunstacademies in Nederland. Bijvoorbeeld over de productie van appelleer en toepassing van sensoren in textiel.

Na de lezing zal Marina in de expositie verdere uitleg geven van de getoonde werken. Er zullen ook studenten aanwezig zijn.

Marina Toeters – opgeleid als grafisch en mode ontwerper – behaalde haar Master of Art & Design cum laude aan de MaHKU Utrecht door het gat tussen ontwerpers en technici in de mode wereld te verkennen. Ze motiveert samenwerkingen voor mode-innovatie en is initiator van by-wire.net (ontwerp en onderzoek in mode technologie), en werkte onder andere voor Philips Research, Holst Centre, fashion designers en anderen. Marina is coach in Wearable Senses aan de faculteit Industrial Design TU Eindhoven en docent mode ecologie en technologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Meer info: www.by-wire.net.

Aanmelden via  info@museumdekantfabriek.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Museum de Kantfabriek

Americaanseweg 8
5961 GP Horst

www.museumdekantfabriek.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed