Lentemarkt & Open dag De Fabriek AFGELAST

Google Maps

AFGELAST

Op zondag 5 april organiseert De Fabriek Maasbree aan de Venloseweg haar jaarlijkse Lentemarkt van 14.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de Lentemarkt staan de deuren open om de bezoeker kennis te laten maken met de activiteiten van de sociale onderneming De Fabriek en wordt tevens een markt  gehouden, waar creaties van de gasten van de dagbeleving te koop worden aangeboden.

De Fabriek
In De Fabriek kunnen senioren door het jaar heen, bij de dagbeleving deelnemen aan diverse activiteiten met een creatieve insteek, zoals theater en muziek, maar ook met het maken van kunstwerken in het atelier. Dit levert prachtige resultaten op in de vorm van schilderijen, vazen, vogelhuisjes, keramiek en andere werkstukken.

Bij Atelier De Fabriek wordt samen met de gasten gekeken naar mogelijkheden om het beste uit zichzelf te halen. Samen worden activiteiten gekozen die bij de gasten passen en waar zij op dat moment zin in hebben. Dat kan bijvoorbeeld creatief zijn, of theater, maar ook samen wandelen of het lezen van een boek, het kan gewoon allemaal. Zoals ze zelf zeggen “Niks moet, niksen mag”.

De Lentemarkt
De Lentemarkt is een expositie en markt om deze creaties te presenteren en te verkopen, én een open dag om iedereen te laten zien welke mogelijkheden De Fabriek kan bieden.

Wonen en 24-uurs zorg
Dit jaar is er speciale aandacht voor, en informatie over, de mogelijkheid van wonen bij De Fabriek. Vanaf september 2020 biedt De Fabriek namelijk woongelegenheid én 24-uurs zorg in 23 nieuwe appartementen. Dit vormt in de regio een unieke combinatie van wonen, zorg én creatieve dagbeleving.

Informatie
Op zondag 5 april zijn de zorgondernemers aanwezig om met tekst en beeld toelichting te geven op de mogelijkheden van wonen én werken bij De Fabriek. Van sfeermakers tot verzorgenden, van facilitaire dienst tot helpenden. De Fabriek gaat op zoek naar mooie mensen, met als motto “Eén team, één missie; raak het hart, dat kleurt de mens”.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

De Fabriek Maasbree

Venloseweg 25
5993 PH Maasbree

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed