Lentemarkt Atelier De Fabriek

Google Maps

Op zondag 14 april organiseert Atelier De Fabriek in Maasbree wederom de Lentemarkt van 14.00 tot 16.00 uur.

Atelier De Fabriek is een dagvoorziening voor senioren en biedt diverse activiteiten met een creatieve insteek. Zij doen dat o.a. met theater en muziek maar ook met het maken van kunstwerken in het atelier. Dit levert prachtige resultaten op in de vorm van schilderijen, vazen, vogelhuisjes, keramiek en andere werkstukken. De Lentemarkt is een expositie en markt om deze creaties te presenteren én een open dag om iedereen te laten zien welke mogelijkheden Atelier De Fabriek kan bieden.

Bij Atelier De Fabriek wordt samen met de gasten gekeken naar mogelijkheden om het beste uit zichzelf te halen. Samen kiezen ze  activiteiten die bij hen passen en waar ze op dat moment zin in hebben. Bijvoorbeeld helpen bij het bereiden van een driegangendiner of schilderen. Maar als iemand gewoon met een boek bij de haard wil zitten, dan is dat ook prima. Zoals ze zelf zeggen “Niks moet, niksen mag”.

De gasten van Atelier De Fabriek voelen zich thuis en komen elke dag met een glimlach naar Maasbree. Nu heeft u ook de kans om al deze prachtige werkstukken te bekijken en te zien wat Atelier De Fabriek allemaal doet. We zien u graag op Zondag 14 april!

Meer informatie: www.defabriekmaasbree.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

De Fabriek Maasbree

Venloseweg 25
5993 PH Maasbree

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed