Lasergamen in de grotten

Terug Google Maps

Donkere ondergrondse gangen, mysterieuze schimmen, verbazingwekkende rook- en lichteffecten, onheilspellende geluiden en bewapende tegenstanders.

Gewapend met een ultramodern lasergun en -vest ga je in een door blacklight en discolight verlicht gangenstelsel op zoek naar de tegenstander.

Maar wees op je hoede, wellicht heeft de tegenstander een hinderlaag gelegd!

Lasergamen in de grotten van Valkenburg is uniek want het is de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen. Iedereen die hier wel eens gespeeld heeft is dan ook razend enthousiast.

Alvorens je het speelveld betreedt krijg je een gedegen instructie van een professionele instructeur. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een hightech laserpak aan met daaraan vastgekoppeld een ultramoderne lasergun.

Speciale mijnen zijn ingeschakeld om je extra punten, functies of andere geheimzinnige extra’s te bezorgen. Wees dus extra alert!

Na het spel ontvangt ieder team een scoreformulier.

Kortom, lasergamen in de grotten van Valkenburg is uiterst geschikt voor een spannend kinderfeestje, schooluitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of om gewoonweg met een groepje vrienden te spelen.

Reserveren vanaf minimaal 6 personen.
Tijdens vakantieperiodes kunt u gewoon binnenlopen en meedoen tussen 11.00uur en 18.00uur (vol = vol).
Minimale lengte is 1.15m (i.v.m. laserpakken)

Share
Meer informatie

Contactgegevens

A GoGo Valkenburg

Neerhem 26
6301 CJ Valkenburg aan de Geul

Tel.: (0031)043-6090609
E-mail.: info@agogovalkenburg.nl

www.agogovalkenburg.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed