Kruidige wandeling

Google Maps
Share

Iedere vrijdagmiddag om 14.00 uur start vanaf Paul’s IJsboerderij in Etenaken een kruidige wandeling langs Wijlrense velden en wegen. Herboriste Anne van der Linden laat de mensen kennismaken met de bijzondere geuren, smaken en medicinale krachten van inheemse kruiden in de omgeving van Wijlre.

Ruik en proef bijvoorbeeld tijdens deze boeiende wandeling de zoete geur en zachte vanillesmaak van moerasspirea. Zou Paul dat in zijn ijs gebruiken? En zijn er misschien nog andere kruiden die goed combineren met ijs? Naast echte smaakmakers treffen we in de Wijlrense natuur ook een ware medicijnkast aan kruiden aan. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar natuurlijke antigrippine of aspirine is deze wandeling een absolute aanrader!

Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via info@kruidenproeverij.nl of 0650575029. Bij minder dan zes deelnemers gaat de wandeling niet door. De route neemt ongeveer anderhalf uur in beslag en is ook geschikt voor mensen die wat minder goed ter been zijn, mits het niet eerst uren achtereen heeft geregend. vrijdagmiddagwandeling (open inschrijving) 14.00 tot 15.30 uur € 7,50 p.p. vanaf 6 tot 25 personen gratis voor kinderen tot 4 jaar aanmelden via info@kruidenproeverij.nl

Meer informatie

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed