Kraantje Pappie, Bizzey en Moksi op jubileum editie Stereo Sunday

Google Maps

Onder andere Kraantje Pappie, Moksi, Bizzey, Habstrakt, Ran-D en Famke Louise komen op 5 en 6 juli naar het Julianapark in Venlo!

Knallende jubileum line-up
Stereo Sunday pakt voor haar tiende editie grootst uit! Op de mainstage staan onder andere Kraantje Pappie, Bizzey en Famke Louise. De organisatie kan nog niet alle details prijsgeven, maar vooral de show van Kraantje Pappie wordt heel bijzonder. Dit wordt een show die Venlo nog nooit eerder heeft gezien! Daarnaast zullen ook Childsplay, La Fuente, Puinhoop Kollektiv zich ten gehore brengen op het tweedaagse dance festival.

De tent staat op vrijdagavond in het teken van de hardere stijlen. Hosting partner Emphasis nodigt Ran-D, Sub Zero Project en Sound Rush uit om de tent volledig af te breken. Op de zaterdag is het concept Blacklist van de legendarische club Bootshaus uit Keulen te gast. Onder andere de Venlose formatie Moksi, Habstrakt, Fox Stevenson en Lost Identity staan op het affice. Zo staat er een internationale top line-up om je vingers bij af te likken. De volledige line-up is terug te vinden op www.stereosunday.nl.

Kaartverkoop gaat hard
De Special Birthday Bird en Early Bird Weekendtickets zijn inmiddels al volledig uitverkocht. Regular Day & Weekendtickets zijn nu te koop via www.stereosunday.nl. Twijfel niet langer en vier het 10 jarig bestaan van Stereo Sunday op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli in het Julianapark in Venlo.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Julianapark
Venlo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed