Koningsdag: Parkfestival Sittard

Google Maps

468234_517388808324330_178154924_oKoningsdag? Dan zeg je Parkfestival Sittard! Op zaterdag 27 april vindt het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10 tot 18 uur. Hét jaarlijkse gezellige feest voor de hele familie onder de bomen, op het gras, tussen de kinderrommelmarktplaatsen, met muziek en spelletjes en lekker eten en drinken. Een heerlijke dag buiten met het hele gezin, waarop niets moet en heel veel mag. Misschien wel het állerleukste familie-uitje op Koningsdag!

Gezocht: sponsoren en Vrienden
De voorbereidingen zijn in volle gang en we bruisen van de ideeën. Maar we staan wel voor een grote uitdaging: financieel positief afsluiten, ook als de weergoden niet meewerken. Want behalve een mooi familiefeest neerzetten voor de buurt en de regio, is het steunen van goede doelen heel belangrijk. En dat kan niet zonder opbrengst.
Help met een klein bedrag dit festival mogelijk te maken, dat bijdraagt aan de leefbaarheid in de buurt en de regio. In ruil daarvoor is er eeuwige dankbaarheid, natuurlijk. Maar we doen graag meer voor onze Vrienden. Zo hebben we voor donaties vanaf 25 euro een Dank u Vriendelijk Pakket samengesteld. Een goodiebag met daarin een vrijkaartje (inderdaad, da’s een grapje), een backstage-pasje, een Parkfestival t-shirt, consumptiebonnen, een lot uit de loterij, een poncho, het recht op het proeven van de eerste pilsjes van de tap op de avond voor het festival, het recht om als eerste geïnformeerd te worden over het programma, en nog meer. Een Vriend In ‘t Park verdient een VIP-behandeling.
Uiteraard krijgen sponsoren ook een vriendelijke VIP-behandeling, met allerlei rechten. Zoals onder meer vermelding op deze website en op onze facebookpagina en het grote sponsordoek naast het podium. Zonder sponsoren geen festival! Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om dit fijne familiefestival te steunen? Stuur dan een mailtje naar info@parkfestivalsittard.nl of reageer via deze plek op de website.

parkfestival-vrijmarkt

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Stadspark

Vijverweg
Sittard

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed