Koningsdag Maastricht 2020 AFGELAST

Google Maps

AFGELAST

De gemeente Maastricht en de Provincie Limburg hebben besloten Koningsdag 2020 in Maastricht niet door te laten gaan. Reden is de impact van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden.

In 2020 wordt Koningsdag een speciale dag voor Maastricht en haar kleurrijke regio. De Limburgse hoofdstad wordt namelijk het bijzondere decor voor deze nationale feestdag. Dé stad die de Koninklijke Familie zal bezoeken én waar 2,5 miljoen televisiekijkers op Koningsdag naar zullen kijken.

Het thema is bekend: Leef Maastricht!
Leef Maastricht! gaat over saamhorigheid en verbondenheid, over de waardering voor stijl en diversiteit. De kunst van het genieten van grote en kleine dingen. Met Maastricht als de trotse hoofdstad, die je omarmt, die je uitnodigt om samen te genieten, nieuwsgierig te zijn naar elkaar, naar wat ons verbindt en hoe ons dat samen sterker maakt. Een plek waar traditie en innovatie elkaar treffen, in het straatbeeld en in het leven van de mensen. In het bourgondische leven, het verenigingsleven, het culturele leven, het studentenleven en in al die andere levens, die opgeteld Maastricht en de regio een heel eigen karakter geven. Vandaar: Leef Maastricht!

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed