Knutselen voor kerst

Terug Google Maps

NP MaasduinenOp woensdag 13 december om 14.00 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een kinderactiviteit plaats voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De activiteit vindt plaats in Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 in Afferden.

De activiteit is gratis en duurt circa 1,5 uur. Denk aan kleding die vuil mag worden.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Kerst staat voor de deur. Veel mensen halen rond deze periode een kerstboom in huis. Deze moet uiteraard mooi versierd worden. Veel versiering komt kant-en-klaar uit de winkel maar het is ook erg leuk om zelf kerstversiering te maken. Kinderen gaan deze middag aan de slag met natuurlijk materiaal om de mooiste kerstornamenten te maken. Na afloop mogen de kinderen de versieringen mee naar huis nemen.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Activiteitencentrum De Zevenboom

Kapelstraat 71
Afferden
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed