Kleine Kerstmarkt en Voedselbankactie L1 in Kasteelpark Born

Google Maps

Op zondag 16 december hangt er in Kasteelpark Born een gezellige Kerstsfeer. Vanaf 10 uur is er in de tenten op het terras een kleine kerstmarkt. Hier kunt u de laatste cadeautjes kopen voor Kerst zoals kerstkransen, decoratieartikelen, handwerk, voederhuisjes voor de vogels, kerststallen en kaarsen.

Kerstman en Kapel Sjravelaere Graathei
Daarnaast kunt u genieten van versgebakken wafels, hotdogs (met zuurkool!), een glaasje glühwein en warme chocomel met marshmallows.

’s Middags komt de Kerstman op bezoek. Hij heeft voor ieder kind wat lekkers meegenomen. Kapel de Sjravelaere Graathei komt ’s middags kerstliedjes spelen.

Voedselbankactie L1
Dit jaar doen we ook mee met de Voedselbankactie van L1. Neem een lang houdbaar product mee (zoals pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie, thee, pak aardappelpuree, houdbaar broodbeleg, bakolie/olijfolie en/of vruchtensap in pak) en lever dit in op het terras.
U ontvangt dan een klein voerzakje waarmee u de dieren in het park kunt voeren (zolang de voorraad strekt).

Koop uw jaarkaart met € 5,- korting
Om de feestvreugde nog meer te verhogen kunt u op zondag 16 december een jaarkaart kopen met 5 euro korting! Dit aanbod geldt voor nieuw aan te schaffen jaarkaarten voor volwassenen en kinderen én ook als u uw jaarkaarten wilt verlengen.

Gratis entree
Het Kasteelpark is op zondag 16 december geopend van 10 tot 17 uur. Op deze dag is de entree gratis. De kerstmarkt duurt tot 16.00 uur.

Openingstijden Kerstvakantie
Het Kasteelpark is in de Kerstvakantie dagelijks open van 10 tot 17 uur. We zijn gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari. Op Oudejaarsdag sluiten we de poort om 14.00 uur.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Kasteelpark Born

Kasteelpark 38
6121 XK Born

Tel.: 046 4851950

www.kasteelparkborn.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed