Kerstwereld Rolduc 2019

Google Maps

Kerstwereld Rolduc wordt dit jaar door Rotary Kerkrade en Tafelronde Kerkrade georganiseerd met ondersteuning van Rotaract Parkstad. Vele handen maken licht werk…en werken doet men voor projecten in Parkstad die financiële ondersteuning nodig hebben. Ook dit jaar organiseren ze een prachtige kerstbeleving in de historische Abdij van Rolduc met de 5 K’s als ingrediënten en dit jaar zelfs met een verbinding naar een zesde K!

Kinderen
Voor de kinderen is er een speciaal ingerichte kerstkamer waar ze naar hartenlust kerstversieringen kunnen knutselen. Poppentheater Hupsakee staat op zondag 8 december voor hen op het programma en ze kunnen volop genieten van het bewegende, magische Winterlandschap van Servé Kuijer.

Kantate
Geen Kerst zonder muziek. Verschillende koren en muziekverenigingen uit de regio brengen hun liederen ten gehore in het, met prachtige muurschilderingen versierde, kerkje van stichter Lambertus van Rolduc.

Kletskoppen!
In de Foyer en in de Kannunik kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes. Zelfs natafelen met een heerlijk 3-gangen menu is mogelijk. Reserveer hiervoor alvast een tafel in de sfeervolle Kloosterbrasserie ‘De Kanunnik’. Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Kerkraadse goede doelen
De opbrengsten van Kerstwereld Rolduc 2019 gaan ook dit jaar weer volledig naar goede doelen. Zo willen Rotaryclub Kerkrade, Tafelronde Kerkrade en Rotaract Parkstad graag bijdragen aan het welzijn en welbevinden van de stad en haar inwoners.

Beleef Kerstival Kerkrade ondersteunt ook dit jaar weer het project. Vanaf 14 december tot en met 28  december is het stadscentrum sfeervol aangekleed met kerstbomen, kerstdecoratie en circa 75.000 kerstlampjes. In de weekenden wordt een aantrekkelijke kerstprogrammering verzorgd.

Kom naar Kerstwereld Rolduc 2019
Zaterdag 30 november en zondag 1 december
Zaterdag 7 december en zondag 8 december

Openingstijden
Zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

De Beleefbus Kerkrade sluit aan met speciale kerstritten op de zaterdagen tussen het centrum en Rolduc.

De entree bedraagt:
voor volwassenen: €3,50
voor kinderen tot 12 jaar: gratis

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Abdij Rolduc

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

Meer foto's




Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed