Kerstwereld Rolduc 2019

Google Maps

Geen traditionele kerstmarkt, maar een volledige kerstbeleving. Dat is wat de Rotaryclub Kerkrade u met Kerstwereld Rolduc twee weekenden lang in december biedt.

KerstwereldRolduc vindt plaats in Abdij Rolduc in Kerkrade. Normaal gesproken is de 900 jaar oude abdij al een prachtig en uniek gebouw, aangekleed in kerstsferen is het een complex dat u absoluut gezien moet hebben. Eenmaal binnengetreden in KerstwereldRolduc staat in de kruisgang een kerstmarkt op u te wachten met meer dan zestig gezellig ingerichte kraampjes. Maar KerstwereldRolduc is meer. Zo zullen de koude oortjes in de 12e eeuwse Abdijkerk muzikaal gewarmd worden door verschillende koren uit Parkstad. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de voor hen ingerichte kerstkamer.

Kinderen
Voor de kinderen is er een speciaal ingerichte kerstkamer waar ze naar hartenlust kerstversieringen kunnen knutselen. Een heus Poppentheater staat voor hen op het programma en ze kunnen volop genieten van het bewegende, magische Winterlandschap van Servé Kuijer.

Tijden
Zaterdag 30 november en zondag 1 december
Zaterdag 7 december en zondag 8 december

Zaterdags en zondags is Kerstwereld Rolduc geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

De entree bedraagt:
voor volwassenen: €3,50
voor kinderen tot 12 jaar: gratis

De opbrengst van KerstwereldRolduc 2019 gaat naar goede doelen in Kerkrade en omgeving.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Abdij Rolduc

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed