Kerstuitvoeringen Kinderkoor ‘The Voices of Kids’

Google Maps

Op maandag 23 december en dinsdag 24 december (kerstavond) zingt het kinderkoor ‘The Voices of Kids’ uit Sittard tijdens twee hele mooie kerstuitvoeringen waarvoor wij u van harte uitnodigen!

Op maandag 23 december bent u van harte welkom van 14.00 uur t/m 16.00 uur in Wijksteunpunt Gelderhof Overhoven (Gelderhof 1, 6136 CC Sittard). Tijdens deze ‘gezellige kerstmiddag’ zal het kinderkoor om 14.30 uur kerstliederen zingen! Ook het publiek wordt uitgenodigd om bekende kerstliederen mee te zingen!

Op dinsdag 24 december, kerstavond, zal het kinderkoor zingen om 18.00 uur tijdens de Gezinsviering in de H. Hartkerk Overhoven, gelegen aan de Geldersestraat 37, 6136 AS te Sittard. Tijdens deze sfeervolle gezinsviering zullen er kerstliederen ten gehore gebracht worden en wordt en heeft u ook de kans om bekende kerstliederen mee te zingen!

Wij, kinderkoor ‘The Voices of Kids’, nodigen u van harte uit op maandag 23 december in Wijksteunpunt Gelderhof Overhoven en op dinsdag 24 december in de H. Hartkerk te Overhoven – Sittard.

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed