Kerststukjes maken op de Groote Heide

Google Maps

De natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn allemaal opengesteld voor wandelaars. Om bezoekers de bijzondere plekken te laten zien, worden er ook activiteiten georganiseerd. Zo vindt op woensdagmiddag 19 december om 14.30 uur een leuke kinderactiviteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar plaats.

De activiteit start bij Infocentrum Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 te Venlo en zal ongeveer 1½ uur duren. Deelname is gratis. Denk aan stevig schoeisel en het dragen van een lange broek en aan kleding die vuil mag worden.

Aanmelden verplicht via www.limburgs-landschap.nl/agenda.

Foto: Piet Fleuren

 

De kerst staat voor de deur. Een ideaal moment om het thuis gezellig te maken. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar wordt er een kinderactiviteit georganiseerd. Als het weer het toe laat, gaan we eerst buiten op zoek naar natuurlijke materialen om daarna een mooi natuurlijk kerststukje te maken. Is het slechter weer, dan hebben de vrijwilligers al voldoende materiaal klaar staan dat gebruikt kan worden. Weer of geen weer, deze activiteit gaat altijd door. Na afloop mag iedereen zijn of haar kerststukje mee naar huis nemen.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Infocentrum Groote Heide

Hinsbeckerweg 55
Venlo

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed