Kerst Miniaturen in MergelRijk

Google Maps

Kerstminiaturen, Mergelbeelden en nog véél méér kerstbeleving!

In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen.

De sfeervol verlichte grot met haar bijzondere kerstbeleving en prachtige beelden van mergel vertelt u ook nog alle interessante verhalen over grotten en mergel.  Iedereen mag zelf (gratis) een eigen mergel-souvenir maken in het grottenatelier.

In een unieke film tekent de zandtovenaar, bekend van TV, het kerstverhaal. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen aan de hand van een spannende speurtocht. En tenslotte kunt u in de unieke brasserie terecht voor een hapje en een drankje.

MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (16 november 2018 tot en met 6 januari 2019) geopend van 11.00 tot 17.00 uur (kassa sluit om 16.00 uur). MergelRijk is op beide Kerstdagen geopend! (nieuwjaarsdag gesloten).

Speciale entree:
Volwassenen € 7,00 (i.p.v. het reguliere tarief van € 9,75)
Kinderen (4 t/m 12 jr): € 6,50  (i.p.v. het reguliere tarief van € 7,75)
Kinderen (t/m 3 jr): GRATIS

Extra info:
MergelRijk is ook te bezoeken met een rolstoel, scootmobiel of rollator. Vanwege de deels ongelijke mergelvloer is echter niet iedere rolstoel geschikt. Toiletten zijn met een gewone rolstoel te bereiken, echter niet met een zware rolstoel, elektrische rolstoel of scootmobiel. Er is geen invalidentoilet aanwezig. Honden zijn tijdens de kerstperiode niet toegestaan (m.u.v. blindengeleidehonden / hulphonden).

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed