Kleine Kerstmarkt Kasteelpark Born

Terug Google Maps

Ook in de winter is het goed toeven in Kasteelpark Born.

Als je door het park loopt, zie je dat verschillende dieren zich aanpassen aan de winter. De vacht van de ezels en de geiten is dikker geworden om hen lekker warm te houden tijdens de koude nachten. Ook de schapen en alpaca’s hebben weer voldoende wol om de winterkou te trotseren.

Op het terras heerst al een echte wintersfeer met kerstbomen, kerststal en lampjes. Onder de overkapping kunt u heerlijk uit de wind zitten en bij de open haard genieten van een warme kop chocolademelk.

Kerstmarkt
Op zondag 17 december hangt er in Kasteelpark Born een gezellige kerstsfeer. Vanaf 10 uur is er in de tenten op het terras een kleine kerstmarkt met een prachtige kerststal gemaakt van wilgentenen.
Op de markt kunt u de laatste cadeautjes kopen voor kerst zoals kerstkransen,  decoratieartikelen, handwerk, voederhuisjes voor de vogels, kerststallen, kaarsen.

Kerstman en Kapel Sjravelaere Graathei
Daarnaast kunt u genieten van versgebakken wafels, hotdogs (met zuurkool!) en een glaasje glühwein.

’s Middags komt de Kerstman op bezoek. Hij wandelt door het park en drinkt gezellig een kopje warme chocolademelk en heeft voor ieder kind wat lekkers meegenomen. Kapel de Sjravelaere Graathei komt ’s middags kerstliedjes spelen.

Voedselbankactie L1
Dit jaar doen we ook mee met de Voedselbankactie van L1. Neem een lang houdbaar product mee (zoals pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie, thee, pak aardappelpuree, houdbaar broodbeleg, bakolie/olijfolie en/of vruchtensap in pak) en lever dit in bij de koets.
U ontvangt dan een klein voerzakje waarmee u de dieren in het park kunt voeren (zolang de voorraad strekt).

Koop uw jaarkaart met € 5,-  korting
Om de feestvreugde nog meer te verhogen kunt u op zondag 17 december een jaarkaart kopen met 5 euro korting! Dit aanbod geldt voor nieuw aan de schaffen jaarkaarten voor volwassenen en kinderen én ook als u uw jaarkaarten wilt verlengen.

Gratis entree
Het Kasteelpark is op zondag 17 december geopend van 10 tot 17 uur. Op deze dag is de entree gratis.

Openingstijden Kerstvakantie
Het Kasteelpark is in de Kerstvakantie dagelijks open van 10 tot 17 uur. We zijn gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari. Op Oudjaarsdag sluiten we de poort om 14.00 uur.

Meer info…

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Kasteelpark Born

Kasteelpark 38
6121 XK Born

E-mail.: info@kasteelparkborn.nl

www.kasteelparkborn.nl/

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed