Winterland Hasselt

Terug Google Maps

De tiende editie van Winterland Hasselt op het Kolonel Dusartplein start dit jaar op zaterdag 18 november en zal Hasselt 7 weken lang omtoveren in de mooiste kerststad van België.

De overdekte ijspiste van 1000 m², het huis van de kerstman, de kerstmarkt met meer dan 80 deelnemers waaronder diverse ambachtslieden, eet- en drankkraampjes, de attracties en het sfeervolle Grand Café met de originele Aspen Lounge zorgen voor winterplezier voor jong en oud. De aankleding met veel decoraties en verlichting zorgen ook komende editie voor een onvergetelijk wintersfeer.

Ook voor de tiende keer wordt wordt niet afgeweken van het succesrecept waarbij gezelligheid centraal staat. Het Kolonel Dusartplein wordt gehuld in een schitterende winterse decoratie, met midden op de ijspiste een enorme kerstboom vol met lampjes en reuze grote kerstballen. Organisator Maurice Schoenmaeckers: “Ondanks de tegenslag die we kenden met de brand in ons magazijn, zal de jubileumeditie van Winterland schitteren als nooit tevoren. We willen daarom ook nog eens extra al onze partners bedanken die dit huzarenstukje samen met ons mogelijk maakten.”

Kerstmarkt met breed aanbod
De kerstmarkt van Winterland Hasselt wordt dit jaar opnieuw uitgebreid. Nieuw dit jaar is een complete kerstwinkel ‘de schatkamer van de Kerstman’ waar je in een betoverende kerstsfeer de origineelste kerstcadeautjes kunt kopen.

Verrassend programma
Naast deze vaste activiteiten zijn er ook enkele momenten met stip in de agenda te plaatsen. We verwelkomen bijvoorbeeld de Sint op Winterland Hasselt. Alle brave kinderenzijn welkom op 29 november vanaf 14u. Op 18 december verwelkomen we de cast van de Duitse successerie “Sturm der Liebe”. Na hun succesvolle passage afgelopen jaar kwamen ze graag opnieuw langs.

Meer informatie

Bron: winterland.be

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Winterland Hasselt

Dusartplein
Hasselt

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed