Kerstconcerten OG3NE in MECC Maastricht

Google Maps

Na 20 succesvolle kerstconcerten in de afgelopen twee jaar vanuit het Kurhaus in Scheveningen wijkt OG3NE voor haar kerstshows in 2020 uit naar een nieuwe locatie. ‘De capaciteit in het Kurhaus is niet toereikend om er kerstshows te geven. Maastricht meldde zich en de Magische Kerststad nummer 1 wist ons direct te overtuigen’- aldus OG3NE.

De stad Maastricht ademt ieder jaar kerst en ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met inachtneming van alle corona maatregelen lanceren Theater aan het Vrijthof in samenwerking met MECC Maastricht vanaf oktober een volledig coronaproof theater: het M-theater, waar de kerstconcerten van OG3NE gaan plaatsvinden.

M-theater omgetoverd in winterse kerstsfeer
Op 17, 18, 19 & 20 december 2020 geven de dames van OG3NE in Maastricht een 4-tal exclusieve sprookjesachtige kerstconcerten. Speciaal voor deze kerstconcerten A Magical Christmas in Maastricht 2020 zal het M-theater in MECC Maastricht volledig in winterse kerstsfeer worden omgetoverd. Uiteraard op veilige afstand en alle nodige coronamaatregelen. OG3NE brengt naast de allergrootste kersthits ook eigen kerstpareltjes ten gehore. De dames worden bijgestaan door hun eigen Big Band.

MECC Maastricht lanceert Christmas M-restaurant
Speciaal voor de OG3NE concerten lanceert MECC Maastricht het ‘Christmas M-restaurant’. Zo kunnen bezoekers vooraf al heerlijk dineren. Omdat de kerstconcerten van OG3NE enkel in Maastricht zullen plaatsvinden, gaat de organisatie een speciale samenwerking aan met de LBG hotels, om theaterhotelarrangementen mogelijk te maken.

Start kaartverkoop
De ticketverkoop begint zaterdag 26 september om 9.00 uur via www.ticketpoint.nl of 0900-9000
8000

Share
Meer informatie

Contactgegevens

M-theater / MECC

Forum 100
Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed