Kensington begin 2018 in LIMBURGzaal

Terug Google Maps

Kensington gaat in februari en maart 2018 op tour door Nederland. De Utrechtse band doet hierbij acht clubs door het hele land aan. Op zaterdag 17 februari 2018 brengt dit de groep ook voor een sta-concert naar de LIMBURGzaal van Theater Heerlen.

Na verschillende platina singles en albums, tien uitverkochte Ziggo Domes, een uitverkochte Europese tournee en het winnen van meerdere awards gaat de band terug naar waar het succes voor hen begon. Zanger Eloi Youssef legt uit: ‘Het is fantastisch dat we de afgelopen jaren zoveel grote shows hebben mogen spelen. We zijn daar heel trots op, en we zijn dat nog lang niet zat, maar het staat ook al langer op ons verlanglijstje om weer in de Nederlandse clubs te spelen.‘ Gitarist Casper Starreveld vult aan: ‘Dit zijn de zalen waar we eerder veel gespeeld hebben. Deze tour is óók voor de fans: die van het eerste uur, maar ook de mensen die vorige week zijn ingestapt. Dit is de kans om ons in een wat intiemere setting te zien.’

Ziggo Dome
Voordat Kensington de clubs weer induikt, staan er in november nog vijf uitverkochte concerten in de Ziggo Dome op het programma. Het is het derde jaar op rij dat de Utrechtse band een serie uitverkochte concerten doet in de Amsterdamse zaal. Drummer Niles van den Berg: ‘Uiteraard hebben we ook erg veel zin in die Ziggo Dome shows. We zijn dankbaar dat we nu op een punt zijn in onze carrière waarin we beide kunnen doen: arena’s en clubs. Allebei op hun eigen manier speciaal.

Control
Eind vorig jaar bracht de band haar vierde album Control uit. Op het album – dat binnen kwam op #1 in de hitlijsten – staan hitsingles Do I Ever, Sorry en meest recente single Bridges. De video van Bridges werd opgenomen in Berlijn en Parijs tijdens de Europese tour eerder dit jaar.

De kaartverkoop voor het concert in de LIMBURGzaal op zaterdag 17 februari 2018 start volgende week vrijdag 21 april om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.plt.nl. Er kunnen maximaal 2 tickets per persoon/koper besteld worden.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Theater Heerlen - LIMBURGzaal

Burgemeester van Grunsvenplein 145
Heerlen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed