Kasteel Vaeshartelt

Google Maps
Share

Het prachtig gerestaureerde, 17e-eeuwse Kasteel Vaeshartelt ligt in een ruim park met eeuwenoude bomen, vijvers en rustige zitplekken. Het kasteel beschikt over een restaurant en ligt op 5 km van Maastricht.

De kamers van Kasteel Vaeshartelt hebben een eigen badkamer in een moderne vleugel die is verbonden met het hoofdgebouw. In dit designhotel beschikt u ook standaard over gratis WiFi, een televisie en een bureau.

Kasteel Vaeshartelt bevindt zich op 25 minuten met de auto van het outlet-winkelcentrum Maasmechelen Village en op slechts 20 minuten rijden van het nationale park Hoge Kempen, een ideale omgeving voor wandelingen.

In het café-restaurant kunt u genieten van internationale bistrogerechten met mediterrane invloeden. De Sterrenhemel biedt doordeweeks maaltijden en bij de Sirius bar worden drankjes geserveerd in een elegante omgeving, of bij mooi weer op het terras.

In Kasteel Vaeshartelt zijn historische elementen in combinatie gebracht met moderne architectuur. Het was ooit eigendom van koning Willem II. Het hotelpersoneel kan op verzoek een huurfiets regelen voor de omgeving mee te verkennen. Lunchpakketten zijn op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie en reserveren

Meer informatie

Contactgegevens

Kasteel Vaeshartelt

Weert 9
6222 PG Maastricht


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed