Kantfabriek-fietsroute

Google Maps

Musuem de KantfabriekMuseum de Kantfabriek in Horst breidt haar gastenservice uit. Vanaf 1 april biedt Museum de Kantfabriek de nieuwe Kantfabriek-fietsroute aan. Fietsliefhebbers maken een mooie fietstocht van 42 km. De fietsroute loopt door Horst, Tienray, Broekhuizen, Grubbenvorst en Sevenum en volgt de officiële fietsknooppunten. Op elk punt van de route kan de fietser starten.

3 exposities tijdens de fietstocht
Tijdens de fietstocht biedt Museum de Kantfabriek drie textiel-exposities ter bezichtiging aan. In Theetuin De Roode Vennen (Broekhuizen) en in De Sevewaeg (Sevenum) is door het museum een speciale mini-expositie ingericht over textiel en kant. De moeite waard om te stoppen. In Museum de Kantfabriek in Horst kan de fietser de uitgebreide exposities bezoeken en genieten van een heerlijke consumptie, vlaai of kleine lunch in het museumcafé.

Fietsfolder
De fietsroute is opgenomen in een fraaie folder die voor € 2,– kan worden gekocht bij Museum de Kantfabriek in Horst, bij Theetuin De Roode Vennen (Broekhuizen), in De Sevewaeg (Sevenum) en bij VVV Horst. Deze fietsfolder geeft recht op een gratis kop koffie/thee per persoon voor maximaal 2 personen in Museum de Kantfabriek.

Museum de Kantfabriek heeft bij de start van de nieuwe fietsroute een aparte rijwielstalling voor de fietsgasten aangelegd. Een oplaadpunt voor E-bikes en een fietsservicebox is beschikbaar bij het museum.

Alle informatie over Museum de Kantfabriek vindt u op www.museumdekantfabriek.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Museum de Kantfabriek

Americaanseweg 8
5961 GP Horst

Tel.: 077-3981650
E-mail.: info@kantfabriek.nl

www.museumdekantfabriek.nl
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed