Kabouterwandeling

Terug Google Maps

Op woensdag 17 oktober om 14.30 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een activiteit plaats voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. De activiteit vindt plaats bij Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3E in Well. De activiteit is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan kleding die vuil mag worden.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

In bossen wonen kleine kabouters. Ze hebben wonderlijke woningen aan de voet van een boom, struik of stronk. Vooral jonge kinderen kunnen deze kleine kabouters zien. Deze middag duiken we in de fantasiewereld en gaan we op zoek naar kleine kabouters en worden buiten in het bos spelletjes gedaan. Kinderen vinden het leuk om zich te verkleden dus verkleed komen als kabouter is alleen maar leuk.

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Luuk Daamen

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Bezoekerscentrum De Maasduinen

Bosserheide 3E
Well

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed