Jubileumfeest Fanfare St. Cecilia Ubachsberg

Google Maps

Fanfare St. Cecilia Ubachsberg is inmiddels 110 jaar springlevend en wil deze mijlpaal groots vieren in het weekend van 5 t/m 7 juli. Het voormalige verenigingsgebouw van de jubilerende muziekvereniging – MFC de Auw Sjoeël – speelt een centrale rol in de 110-ste verjaardag. Alle festiviteiten zijn hier georganiseerd.

De spits voor het jubileumfeest wordt op vrijdag 5 juli afgebeten door St. Cecilia zelf met een muzikale reis door de tijd (aanvang 19:30 uur). Een boeiend concert met werken die de verschillende historische episodes van de fanfare aanstippen.

Op zaterdag 6 juli huldigt de vereniging vanaf 19 uur een achttal leden, gevolgd door een receptie. Om 20:30 uur start de professionele Brabantse feestformatie Three O’ Four een spetterende feestavond, waarvan iedereen nog lang zal nagenieten.

Na de processie van zondag 7 juli kan Ubachsberg vanaf 12:30 uur een humoreske muziekmiddag verwachten met het ‘Böhmisch blaasgeweld’ van Blech Bizarr. Deze 9-koppige formatie voert op een verrassende wijze bekende Böhmische polka’s uit, maar dan wel met een grote korrel zout. Genieten en lachen!!

Voor de kleintjes is er op zondag 7 juli vanaf 12:00 uur op het buitenterrein van de Auw Sjoeël een Kinderkermis met een springkussen, popcornkraam en tientallen leuke spellen.

Wie jarig is, trakteert! Daarom zijn alle jubileumactiviteiten van fanfare St. Cecilia gratis toegankelijk.

Locatie: MFC de Auw Sjoeël, Oude Schoolstraat 33 te Ubachsberg.

Meer info op www.fanfareubachsberg.nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

MFC de Auw Sjoeël

Oude Schoolstraat 33
Ubachsberg

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed