Joris’ Kerstboomdiners bij Resto VanHarte Maastricht

Google Maps

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar in Maastricht samen Joris’ Kerstboomdiners op 19, 20 en 21 december. Iedereen is welkom om hier samen met buurtgenoten te genieten van heerlijk eten, mooi gedekte tafels en sfeervolle kerstversiering.

Deze kerst nodigt Resto VanHarte mensen ook uit om de stichting te steunen. Bestel het Resto VanHarte kersthartje op http://webshop.restovanharte.nl/ en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte.

Kom langs en schuif gezellig aan
Met kerst pakken Resto VanHarte en KRO NCRV uit met extra lekker eten, een feestelijk gedekte tafel en kerstversiering waaronder de Joris’ kerstboomballen. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom. In Maastricht vinden er kerstdiners plaats op de volgende data en locaties:

  • Maastricht Coöperatie Blauwdorp by LEFteam op Elisabeth Strouvenlaan 51A op 19 december
  • Envida locatie Zevenbronnen op Lovendaalhoeve 30 op 20 december
  • ‘T Trefcentrum Wittevrouwenveld op Edisonstraat 4 op 21 december

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens de Joris’ Kerstboomdiners. Bijdrage is zeven euro per persoon. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Schenk een ander een hartverwarmend diner met buurtgenoten
Deze kerst nodigt Resto VanHarte inwoners uit Maastricht uit om anderen een hartverwarmend diner met buurtgenoten te schenken. Dit kan middels de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje. De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. Met de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje draag je financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Resto VanHarte biedt mensen met weinig sociale contacten de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar de webshop en bestel nu uw kersthartje(s).

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Resto VanHarte


Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed