In de Gloria

Terug Google Maps

‘In de Gloria’ is een intieme theatervoorstelling over de dood. Het enige dat we zeker weten in het leven, is dat we dood gaan. En toch hebben we het er niet vaak over. Angst voor de dood komt veel voor. Wat als we die angst onder ogen zouden zien? En waarom hebben we het liever niet over de dood?

Met deze voorstelling willen Yarden en Theatergroep Bint mensen – in het bijzonder ouderen – met elkaar in gesprek gaan over de dood. Een pittig thema wordt luchtig onder de aandacht gebracht en kan ouderen inspireren met elkaar en/of met hun (klein)kinderen in gesprek te gaan over de dood. 

Afscheidsprijs
Eerder won Bint met het project ‘Lang zullen ze leven’ de Yarden Afscheidsprijs 2015. Volgens de vakjury de meest innovatieve en taboedoorbrekende inzending om de dood en het afscheid bespreekbaar te maken. 

Vanaf 19.30 uur kunt u genieten van een kopje koffie/thee. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden via www.yarden.nl/aanmelden  raden wij aan, vanwege het aantal beschikbare plaatsen.

Op uitnodiging van  Vereniging Yarden Limburg geeft de Theatergroep Bint een speciale uitvoering in het Congrescentrum Het Forum, Elmpterweg 50, 6042 KL, Roermond.

Wanneer: dinsdag 28 november, Inloop: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Gratis toegang

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Congrescentrum Het Forum

Elmpterweg 50
6042 KL Roermond

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed